lauantai 20. syyskuuta 2014

Uus kokemus, Salomonin solomu

Kävimmä täs 2 viikkua sitte Kristiinankaupungin perinnepäivillä. Oli siälä hianot systeemit, vanhanaikaasesti myytihin piparia purkiista ja niin pois päin. Näin siälä sitte seinäs sellaasen päällystetyn polokupyärän. Joku luuli jotta soon joku pyäräliiket, mutta mä meinasin, jotta lankojahan tuala varmahan myirähän

Ja niin myytihi. Liiket oli nimeltänsä Lilla Gårdsbutiken. Kävin vähä vahtaamas siinä näyteikkunalla ja siinoli hiano huivi. Olin justihi erellisenä päivänä ostanu Coconate-tunikan, joka tartti aiva pakosta kyllä huivin. Vaikka usiemmanki. Pakkohan soli ampaasta tupahan ja käyrä oikee kärestä pitäen vahtaamas, jotta kuinka tua on tehty. Emmoikee heti käsittäny jotta mikä tämä menetelmä o, mutta sain siältä sitte ohojeen ku ostin langanki. Ohojes oli ruattiksi, mutta osasimmä sitä sen verta tavata, jotta käsitin, jotta mitä pitää teherä. Suameksi tua on Salomonin solmu ja jos joku on kiinnostunu, niin ainaki Garnstudion sivuulla on oikee vireo, mistä voi kattua.


Lanka on Rico Design Creative reflection. En oo ennen kuullukkaa, mutta saksalaanen firma näytti olevan ja ihan mukava kutua. Lanka o valakoosta ja siinon hopiaasta lisänä. (Ny voin laittaa vyättehen takaasi roskihi. Kaivoon sen roskista ku halusin tänne ittelleni muistihi, jotta mitä solikaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!