sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Pualukka-kinuskikakku

Mä sain palautetta, jotta ku en oo kirijoottanu tänne mitää koko viikkoho. (Aina maristaha) Samaasen "aina-marinan" kaas moon hypäänny mettäs tällä viikolla monena päiväni, niin enhämmoo joutanu sitte kirijootella mitää. Moomma ollu ihan vai lenkillä ja yhtenä päivänä noukiimma vähä pualamia. Minen oikee piittaa koko pualukoosta, mutta maattelin, jotta jos muutaman rasian noukkiis, niin vois leipua joskus jotaki. Ja leivoonki ku mulle tuli viarahia. Tällääsen Kinuskikissin pualukka-kinuskikakun:


Risetti löytyy tualta. Siinä sanotahan jotta soon joulukakku. No, saimmä sen alaha näin syyskuun lopullaki, jotta ei ollu ihan pilallinen. Tuas risetis on jotta kiille pitääs teherä pualukkamehusta, mutta ku sitei ollu (eikä osteta ku ei sitä kumminkaa kukaa jua) niin paninki siihe kulukaa Kekkerimehua ja se sopi ainaki mun makunystyrän miälestä oikee kivasti. Oli sitte hyvää. Ja kevyttä! (NOT!)
Toivottavasti "aina-marina" (no ei se oikiasti oo sellaanen, kunhan ny vain soitan täs suutani, se tajuaa kyllä tämän vitsin) on ny onnellinen, ku on oikee kaks postausta yhtenä päivänä! ;)

1 kommentti:

  1. Kyllä näyttää kakkunen herkulliselta. Uskaltaisikohan kokeilla.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!