sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Korttia ja ompelemista

Ja hei!
Aika on mennyt hyvin pitkälti kaikenlaasten hyshys-juttujen kans. Sen tähäre ei oo juuri ollu mitään kirijootettavaa. Täs ny kummiki joku tuatos, jokkei liity niihi hyshys-juttuuhi millää lailla:

 

Naapurin Fanni täytti 7 vuatta alakukuusta ja hälle tein tällääsen kortin. Tatty Teddy oli valamihiksi väriteltynä looras. Siälä on monta muutaki leimaa valamihina, ku vain kerkiääs käyttää. Ei taharo kelevata ne valamihit ja aina pitääs värittää uus, mutta tämä ny oli oikee kelevollinen tähän tarkootuksehe. Nua perhosekki on muuten jo aikaa tehty. Tua isoo on sellaanen piirtoheitinkalavolle leimattu ja sitte ProMarkerilla väritetty. Kimallettaki o vähä pantu siipiihi. Noon kivoja ku niitä saa justihi sen värisiä ku tahtoo. Tai ainaki melekee. (Mullon n. 70 ProMarkeria, jotta niin montaa väriä jos ihan tarkkoja ollaha.)


Meirän Fiia taas täyttää huamenna 8 vuatta. Mullon ollu tälläänen Metsolan kangas jonku aikaa. Katteltihin siihen kaveriksi flikan kans tua pallokangas ja surahutin sille hupparin. Oli mialuunen ja lupas laittaa sen huamenna kouluhunki. Kaava Ottobre 4/10 muunneltuna.


Huppari erestä..


..ja takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!