keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Uutta paskista pukkaa..

Orotin ku kuuta nousevaa aamulla jotta mikähä mahtaa olla uus haaste. Keskiviikkosin ne p*skarteluhaastehet ku tavatahan julukaasta.

Tällä kertaa aiheena oli kuvahaaste. Ja kuva oli tälläänen:


Teekuppi ja -pussi siälä likuamas. Tämä kuva oli niin ku inspiraatioksi. Heti alakas raksuttaa, jotta jonkimmoonen rasia eli aski teepussiille olis kiva. Löyrin Stempeleinmaleinsin sivulta kivan rasian ohojeen ja sitä vähä muakkaamalla syntyy tällääset:


Kaks aiva toisensa vastakohtaa, enkeli ja pöllöö. Tai onhan niillä molemmilla siivet, mutta siihen ne sitte taitaa yhtäläisyyret loppuakki. ;)


Pöllööversios on juuri tänään Paperinauhasta ostamani huapapöllötarra. (En muuten ikänä osta mitää tarroja, mutta ny ostin.)


Leipurinnyäri on ympäri, jotta kannen saa sillä pirettyä kiinni. Tai auki.

Täs on viälä tämä enkeliversio. Enkeli on jostaki vanhasta paperikosta. Täs satiininauha ajaa kiinnipitäjän virkaa.

Tein kaks ku jotenki samalla (ajattelun) vaivalla tuloo usiee kerralla. Nua taittelujutut ku pitää aina esti niin lujaa miättiä ja sitte vasta nuutata ja taitella. ;)

9 kommenttia:

 1. Onpas hienot teerasiat!! Itse ei taittelujuttuja tule tehtyä ollenkaan..mutta on niitä aina kiva ihastella!! Tämä postaus ei muuten ole linkitettynä pskikseen, sinne oli viimeviikkoinen myöskin aivan upea korttisi lipsahtanut..

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Ja ehottomasti pakko itekki kokkeilla tuota mallia :) kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. ihanat, tosi kivasti inspiroiduttu!! =)

  VastaaPoista
 4. Vautsit mikä pöllöö :-) Komiat on rasiat, kyllä nuo kelepaa jollekin antaa. Tai vain jättää omaa pöytää ilahruttamahan :-)

  VastaaPoista
 5. Fantastisen hienoja :) Tosi kiva idea, tykkään :)

  VastaaPoista

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!