sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Seinäjoen messuulta löytyy karonnu koruntekointoki!

Seinäjoen käsityämessus. Sinne on päästävä, joka ikinen vuasi. Niin ku tänä vuannaki. Eileen kävimmä herra S:n kans. Ens vuatta ajatellen pitää panna muistihin kaks (2) asiaa. Aa) Sinne EI kannata mennä vasta puali kaharen jäläkehen. Reippahat 3 tuntia ei mitenkää riitä sen kaiken ihanuuren kattelemisehen, mitä siälä olis kattelemista. Ja pee) Oma termos mukaan. 3 euroa on tällääselle kaffin kittaajalle eherottomasti ihan liikaa yhyrestä (1) kaffikupista. 
Mutta asiahan. Eli ostoksihin. Löyrin mm. kangasta, trikoota ja puuvillaa. Marikan korttienväritystekniikat kirjan. (on muuten sitte sellaanen opus jotta huh, on siinä ollu tyätä!) Kukkaron leuat, ihania joulupaperia, enkelinkuvia, korttipohjia ja teippiä ja muuta pientä paperiaskartelusälää. Siälä on ihania ihimisten tekelehiä, mutta minen ikänä malta ostaa niitä ku maattelen, jotta osaan teherä ittekki, niin ostan sitte värkkiä, niin ku ny kankahia vaattehisihi. Sitte mä kävin Helmikeskukses hampsraamas vähä helemiä. On se jämerä ku omat paikat tursuaa kaiken karvaasta helemiä, mutta ku niitä on liika kauan vaharannu, niin ei mikää näytä miltää ja tuloo sellaanen olo, jottei näistä saa mitää. Mutta appaje ku saat vähä uusia helemiä sekahan, nii johan tuloo taas jos mitä mielehen. Eileen ehtoolla tuli sitte tälläästä niistä miälehen


Turkoosi on mun lempiväri ja kun mä näin tuan ihana riipuksen, oli siihen pakkko tarttua. Täs kuvas ei näjy, mutta valakoosten ja turkoosien helemien välis on aina hopianvärinen välihelemi. Sitte siinä on "Believe"-rengas johonka ketju liittyy lukon avulla. Tämon mulle ittelle.


 
Täs korus on käytetty varastosta löytyneetä pinkkiä lasihelemiä, jokka neki oli helmikeskuksen.


Täs kuvas näkyy hyvin nua yksityyskohorat. Tähän laitoon "usko, toivo, rakkaus"-renkahan, mutta toteutus on siis ihan sama ku mun turkoosis koruski. Tämä menöö lahajaksi yhyrelle tärkiälle <3 ihimiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!