perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapanin ompelut

Tilasin ennen joulua Noshilta ja Paapiilta kankahia. Sev verta kiirusta oli tuas alla joulun, jotten joutanu niistä mitää tuattaa. Ny Tapanina oli sitte koko päivä aikaa ommella. Saumuriki o ny lyännis nii näitähä tuloo ku siäniä sateella. 


Täs on ny estiksi herra S ja uus yäkkäri. Kangas Paapiin Myyryn herukat-rikoota ja rairallinen resoori samasta paikasta. Kaava o Ottobre 6/14 Lullaby bird.


Neiti A näki Noshin sivuulla kamerahousut ja tahtoo sellaaset. Tätä kaavaa käytin jo ennemmin harmaahi pilkkuhun ja ne oli iha kivat nii otin uuresta kaavan käyttöhö. Eli kangas Noshin Click! ja kaava Ottobre, mutten ny muista mikä numero.


Noshin Bussit pääsi herra I:n svetaritakkihi. Tämäki on Ottobre 6/14, nimeltänsä Grand pa. Tämon tosi reilua mitootusta. Satuun asiasta Saumavarasta lukia, ennenkö aloon ommella ja koitin ottaa reilusti sisälle, mutta reilu soon silti. Toki on se leheren kuvaski isoon näköönen, jotta sikäli. Kuuluu vähä ollakki isoo siis.


Sitte viälä lopuuksi herra I sai Paapiin Onnenlinnusta pairan. Ja kaikkien suureksi yllätykseksi (hahhaa) tämon Ottobreen kaava. Mutta! Ny onki numero 1/12, Buttoned up. En oo ennen teheny nappilistaa mutta ny tein. 
Ja mitähä sitä huamenna ompelis? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit ja viälä kivee jos jätät puukstaavis! :)
Kiitos kommentiista!